A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: hooks/RouterHook.php

Line Number: 14

MEDIQA

Chirurgie pediatrică

Se ocupă cu diagnosticul și tratamentul chirurgical al unei mari varietăți de boli întâlnite la copii, din perioada neonatală până la pubertate. Această specialitate nu este limitată la o anumită arie anatomică a corpului, cum ar fi toracele sau abdomenul, ci acoperă o serie întreagă de boli specifice copiilor, ce necesită tratament de specialitate.

Un copil nu poate fi tratat în același mod ca un pacient adult. Deși copilul prezintă aceleași organe și structuri, maturitatea și consistența lor sunt diferite. Chirurgia pediatrică poate fi definită ca o combinație de chirurgie generală, chirurgie plastică, chirurgie toracică și urologie, ce se adresează micuților pacienți.  

Pe lângă consultul de specialitate, oferim și posibilitatea efectuării ecografiei de șold, inclusiv pentru nou născuți și sugari, permițând o diagnosticare precoce și deci, măsuri terapeutice eficiente.

MEDICI și ORAR

Trăilescu Daniela Maria
dr. Trăilescu Daniela Maria
Medic Primar Chirurgie Pediatrică
Competențe: Ecografia aparatului locomotor
Orar
Luni:
-
Marți:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
16.00 - 19.00
Sâmbătă:
-