Dermatologie

Cabinetul de Dermatologie desfășoară activități de diagnostic, tratament și urmărire a afecțiunilor acute și cronice ale pielii, mucoaselor, părului și unghiilor.

Astfel, în cadrul departamentului de dermatologie, medici cu experiență asigură diagnosticul clinic prin completarea cu cele mai moderne posibilități de investigație, prin proceduri noninvazive, ca de exemplu dermatoscopia.

Dermatoscopia permite evaluarea unor detalii inaccesibile prin examenul clinic obișnuit, limitând astfel la minim, necesitatea unor proceduri diagnostice invazive. În acest fel se pot diagnostica și urmări corect multe leziuni cutanate, inclusiv nevii pigmentari (alunițele), dar și tumori cutanate benigne sau maligne (cancerul pielii), cu stabilirea precisă a conduitei terapeutice.

Din punct de vedere terapeutic sunt utilizate proceduri foarte moderne, dintre care menționăm fototerapia și electroterapia prin radiofrecvență, prin aceasta din urmă realizându-se îndepărtarea papiloamelor, verucilor vulgare, condiloamelor acuminate, angioamelor, cât și a altor tumori benigne.

MEDICI și ORAR

Degeratu Diana
dr. Degeratu Diana
Medic Specialist Dermatologie
Competențe: Dermatoscopie
Orar
Luni:
9:00-11:00
Marți:
-
Miercuri:
9:00-11:00
Joi:
15:00-17:00
Vineri:
-
Sâmbătă:
-
Frentiu Ioana
dr. Frentiu Ioana
Primar
Competențe: Dermatologie pediatrica
Orar
Luni:
-
Marți:
11.00-12.00
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sâmbătă:
-
Vranis Alexandra
dr. Vranis Alexandra
Medic Specialist Dermatologie
Orar
Luni:
15:00-18:00
Marți:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sâmbătă:
-