Pediatrie

Departamentul de Pediatrie este un spațiu special de îngrijire și de înțelegere, care poartă marca ”mâini și inimi”. Spațiul destinat zonei de pediatrie din clinica noastră a fost proiectat exclusiv având copilul în minte, așadar conceptul arhitectural al departamentului și utilizarea de materiale care promovează lumina, vizibilitatea și calmul, vin în ajutorul celor care realizează actul medical, astfel încât acesta să fie perceput de micuții noștri pacienți mai mult ca fiind o joacă și mai puțin ca o vizită la doctor. Încă de la prima întâlnire, copilul este atras de frumoasa sală de așteptare, plină de lumină, animată de desene colorate și de o multitudine de jucării, pentru toate categoriile de vârstă, care îi ajută pe toți cei care vin să se simtă bine-veniți.

Copilul are nevoie de îngrijire, de empatie și căldură emoțională, de relaxare dar și de fermitate și, nu în ultimul rând de metode eficiente de diagnosticare și tratament, aplicate perseverent, toate acestea fiind caracteristicile noastre esențiale.
Specialiștii noștri pediatrii oferă cel mai înalt nivel de îngrijire a copiilor de toate vârstele. Oferim diagnostic de specialitate, tratament și monitorizarea acestuia, urmărind cu grijă micul pacient până la vindecarea sa.

MEDICI și ORAR

dr. Ioanas Letitia
Medic Primar Pediatrie
Competențe: Ecografie abdominala
Orar
Luni:
-
Marți:
-
Miercuri:
-
Joi:
14.30-16.30
Vineri:
-
Sâmbătă:
-
Șerbănuț  Luiza
dr. Șerbănuț Luiza
Medic Specialist Pediatrie
Orar
Luni:
-
Marți:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sâmbătă:
-