Asigurare privată de sănătate

Știm cât de important este să acționezi rapid, chiar de la primele simptome ale unei boli, așa că îți suntem alături!
Oferim tuturor persoanelor cu asigurare privată de sănătate de la SIGNAL IDUNA servicii medicale de calitate superioară ca să-i ajutăm să aibă grijă de sănătatea lor, fără să-i preocupe costurile.

Asigurare privată de sănătate
Ce este asigurarea de sănătate și care sunt avantajele ei?
Ai servicii medicale chiar de la primul simptom al unei afecțiuni: investigații, controale, tratamente, recuperare. Adică, toate serviciile medicale de care ai nevoie, în regim ambulatoriu.
Ai prioritate în clinică, fără timp de așteptare și acces la toate specialitățile.
Ai 3 opțiuni prin care îți poți acoperi costurile serviciilor medicale, pentru a scăpa de presiunea financiară și emoțională asupra ta și a familiei.
Află cum poți accesa simplu și rapid serviciile medicale necesare!
decontare-directa
Decontarea Directă

Vii în clinica MEDIQA și beneficiezi de servicii medicale fără să ai grija costurilor. Poți face programarea direct pe site-ul mediqa.ro sau apelând în clinică, prin aplicația Signal Care Assistant sau apelând Call Center-ul SIGNAL IDUNA - disponibil 24/7 la numărul de telefon dedicat 021.9910.

rambursare
Rambursarea

Poți achita și tu serviciile medicale și apoi îți recuperezi costurile prin serviciul de rambursare, conform condițiilor contractuale. E important să trimiți către SIGNAL IDUNA documentele medicale și de plată, valide și complete, în maximum 30 de zile. Poți face acest lucru prin aplicația Signal Care Assistant sau pe adresa de email: rambursare@suportsanatate.ro.

Descoperă lista și documentele utile

cardul-easy-pay
Cardul Easy Pay

Dacă vrei să beneficiezi de un serviciu medical acoperit de polița ta de asigurare privată de sănătate SIGNAL IDUNA, fără să plătești din fondurile proprii, ai la dispoziție cardul Easy Pay. Trebuie doar să soliciți în avans, cu minimum 2 zile lucrătoare înainte de data și ora programării, contravaloarea serviciilor medicale necesare, apelând serviciul Call Center 24/7, la numărul de telefon 021/.9910. Ulterior, vei transmite către SIGNAL IDUNA documentele medicale, valide și complete, pentru serviciile efectuate.

Descoperă lista și documentele utile

asigurare-foo-fig
Boala nu alege,
dar tu DA!
Așadar, MEDIQA oferă servicii medicale gratuite pentru asigurații SIGNAL IDUNA, lider în piața asigurărilor din România, alături de care împărțim aceleași valori.