mediqa
10.12.2023

5 motive pentru care sa alegi serviciile medicale din cadrul Clinicii Mediqa

Călătoria către o stare de bine și sănătate optimă este una anevoioasă, dar drumul devine mult mai ușor când ai lângă tine o echipă de profesioniști medicali specializați în arii diverse ale medicinei. Acea echipă suntem noi, partenerii tăi de încredere de la MEDIQA. În articolul următor, te invităm să ne cunoaști mai bine și îți prezentăm cinci motive principale pentru ar trebui să alegi serviciile medicale din cadru clinicii Mediqa.

1. Diversitatea specialităților și echipa numeroasă de medici specialiști în arii diverse de activitate

Clinica noastră se mândrește cu o echipă de medici specializați într-o gamă diversificată de specialități, cum ar fi: alergologie, cardiologie, chirurgie generală, chirurgie pediatrică, dermatologie, diabet zaharat, endocrinologie, gastroenterologie, medicină de familie, medicină generală, medicină internă, medicina muncii, neurologie, neurologie și psihologie pediatrică, otorinolaringologie, pediatrie, pneumologie, psihologie și urologie.

Întreaga echipă este pregătită să ofere oricând suportul și grija de care au nevoie pacienții pentru a-și recăpăta starea de bine.

2. Parteneriat - SIGANL IDUNA ROMÂNIA 

Clinica Mediqa, parte din grupul SIGNAL IDUNA, oferă acces pacienților asigurați de companie la servicii medicale gratuite, conform poliței de asigurarea. Atunci când în viața ta apare un eveniment medical neprevăzut, asigurarea de sănătate te aduce mai aproape de clinică și îți facilitează accesul la servicii medicale de top.

3. Pachete promoționale pe tot parcursul anului

În cadrul Clinicii Mediqa, încurajăm îngrijirea preventivă, motiv pentru care oferim pachete promotionale pe tot parcursul anului. De la consultări gratuite cu bilet de trimitere, până la reduceri semnificative pentru serviciile medicale, clienții noștri beneficiază de oferte avantajoase pentru a-și menține sănătatea în prim-plan.

4. Personal empatic și cu experiență vastă în domeniu

Echipa noastră de profesioniști medicali nu se limitează doar la competențe profesionale, ci și la abilități umane remarcabile. Personalul nostru este empatic, dedicat și dispus să ofere sprijin în orice moment. Cu o experiență vastă în domeniul medical, ne asigurăm că pacienții noștri se simt înțeleși și că primesc toată îngrijirea de care au nevoie.

5. Parteneriat – BIOCLINICA

Bioclinica este locul unde sunt prelucrate analizele medicale de laborator recoltate în cadrul clinicii noastre! Alături de partenerul nostru, ne-am aliniat standardele la cele mai riguroase norme de calitate pentru a sprijini medicii în stabilirea diagnosticului corect, monitorizarea evoluţiei bolii şi a tratamentului.