mediqa
12.12.2023

Clinica MEDIQA din Arad anunță lansarea noului website mediqa.ro

MEDIQA SANTE DEVELOPMENT, clinica medicală privată din Arad, dedicată sănătății și bunăstării pacienților din zona de Vest a țării, anunță lansarea noului website mediqa.ro. Proiectul reprezintă un pas esențial către o experiență medicală mai accesibilă și personalizată pentru pacienți.

Platforma mediqa.ro a fost dezvoltată pentru a oferi pacienților informații cu privire la o gamă variată de servicii medicale pe care clinica le oferă, organizate în categorii intuitive pentru a facilita navigarea. Accesul rapid și ușor la informații este important pentru o experiență medicală eficientă și personalizată. Astfel, site-ul mediqa.ro a fost creat pentru a satisface aceste nevoi, permițând pacienților să exploreze toate specialitățile oferite în cadrul clinicii și să obțină detalii complete despre fiecare medic și programul de lucru al acestora.

Cu un design interactiv și numeroase funcționalități, platforma include un calculator de costuri aferente analizelor de laborator, dar și posibilitatea de a solicita în timp real o programare în clinică. Indiferent că este vorba de consultații, controale sau alte investigații, utilizatorii platformei pot trimite simplu și rapid solicitarea pentru programare, urmând să fie contactat de un reprezentant al clinicii pentru confirmare. Mediqa susține prevenția și promovează constat stilul de viață sănătos în rândul comunității. De aceea, în noua platformă mediqa.ro au fost listate pachete promoționale pentru ca pacienții să beneficieze de costuri avantajoase și să facă din sănătatea lor și a celor dragi o prioritate.

Pentru noutăți legate de sănătate și clinică, utilizatorii au posibilitatea de a explora și citi articolele utile disponibile pe blog, concepute pentru a oferi sfaturi și informații relevante. Mediqa pune la dispoziție toate resursele necesare pentru a facilita accesul și gestionarea serviciilor medicale, într-un mod simplu și convenabil.