Despre noi

about

Călătoria către o stare de bine și sănătate optimă este una anevoioasă, dar drumul devine mult mai ușor când ai lângă tine o echipă de profesioniști medicali specializați în arii diverse ale medicinei. Acea echipă suntem noi, partenerii tăi de încredere de la MEDIQA. Încă din 2012, ne ocupăm să sprijinim pacienții din Arad și din zona de vest a țării, astfel încât, aceștia să beneficieze de servicii medicale private de o calitate imbatabilă.

Fie că ai o preocupare medicală sau dorești să te menții informat despre starea ta generală de sănătate, trebuie să găsești furnizorul de servicii medicale potrivit, în care să ai încredere și care să te facă să te simți confortabil. Suntem aici să te tratăm cu grija și atenția pe care o meriți.

misiune
Misiune

Misiunea noastră este să te ajutăm să preiei controlul asupra stării tale de sănătate pentru a duce o viață mai fericită. Credem că toată lumea merită acces la servicii medicale de înaltă calitate și informații medicale de încredere. De aceea, ne-am luat angajamentul să oferim o gamă largă de servicii de sănătate și resurse.

valorile
Servicii

Fie că ești în căutarea unor sfaturi medicale, informații despre anumite afecțiuni sau de metode eficiente de tratament pentru tine ori cei dragi, suntem aici pentru ca să te ajutăm. Echipa noastră multidisciplinară de medici specialiști oferă servicii personalizate care se extind de la medicină de familie, la chirurgie și până la psihologie.

strategia
Strategia

Avem o abordare centrată pe pacienți și, de aceea, strategia noastră prioritizează expertiza medicală, accesibilitatea și conveniența. Pentru a putea ajuta cât mai mulți pacienți, indiferent de nevoile lor de sănătate, echipa noastră este una multidisciplinară și cu o experiență vastă.

De ce să alegi MEDIQA?
  • Expertiză: Echipa noastră de experți și profesioniști din domeniul medical este pregătită să-ți ofere printre cele mai bune sfaturi și servicii medicale.
  • Accesibilitate: clinica MEDIQA este conceput pentru a fi prietenoasă cu pacienții și cât mai accesibilă posibil, păstrând un nivel ridicat al calității serviciilor noastre.
  • Încredere: Prioritizăm exactitatea și fiabilitatea informațiilor pe care le furnizăm, astfel încât să poți avea încredere că iei decizii informate cu privire la sănătatea ta.
  • Conveniență: Cu sistemul nostru de programare prin formular online, apel telefonic sau e-mail al consultațiilor și controalelor, facem gestionarea sănătății tale mai simplă și mai convenabilă.

Primul pas în călătoria ta către o sănătate mai bună începe cu MEDIQA. Începe-ți călătoria către o stare e bine chiar azi!

about
mediqa
DANIA CRIȘAN
Director General
mediqa
GABRIELA HORNARIU
Director Medical